Goedkoopste Creditcard

Goedkoopste Prepaid Creditcard

Je hoeft niet verder te zoeken als je op zoek bent naar de goedkoopste prepaid creditcard. De Moneybookers prepaid creditcard is de goedkoopste en je kunt er alles mee doen wat met een gewone creditcard ook kan zoals pinnen en online betalen. Je kunt ook betalingen laten verrichten op je prepaid creditcard van andere mensen of bedrijven die bijvoorbeeld een spaarprogramma hebben.

De Voordelen op een rijtje

  1. Jaarlijkse kosten zijn €10
  2. Online/offline winkelen is Gratis
  3. Geen verborgen kosten
  4. Betalen in het buitenland is gratis
  5. Gratis opladen via iDeal
  6. Geen gekoppelde of maandelijkse kosten
  7. Bespaar €6 op de boekingskosten bij Ryanair

Je moet ten minste 18 jaar oud zijn om in aanmerking te komen voor een skrill of Moneybookers prepaid creditcard. De aanvraag is vrij eenvoudig en er is nooit afwijzing. Ook al heb je een bkr registratie in Tiel. Met een prepaid creditcard heb je niks te maken met kredieten en kun je alleen geld gebruiken dat al op de kaart is gestort. De creditcard kost slechts 10 euro per jaar en is daarmee verreweg de goedkoopste prepaid creditcard die er te krijgen is op dit moment.
Even voor alle duidelijkheid. Moneybookers en Skrill zijn een en hetzelfde bedrijf maar gaan een bedrijfsnaam verandering door die in 2012 voltooid zal zijn met een nieuwe website. Dus met andere woorden; Skrill is het nieuwe Moneybookers.